Dé motorrijschool in Breda

 

  • Een betrouwbare instructeur met veel ervaring en expertise om jou te laten slagen
  • Een hoog slagingspercentage door de manier van lesgeven
  • Persoonlijkheid, flexibiliteit en snelheid staan bij onze motorrijschool centraal
  • Het is mogelijk om losse lessen over voordelige lespakketten af te nemen
  • Scherpe prijzen

 

Wanneer je van plan bent om motorrijlessen te gaan volgen in de regio Breda, ben je op zoek naar een professionele, betrouwbare en ervaren rijschool. En Follow2 is zo een rijschool. Door onze manier van lesgeven en de persoonlijke aandacht die wij geven, hebben we een hoog slagingspercentage. Wij zijn dé motorrijschool in Breda waar snelheid en scherpe prijzen centraal staan.

 

Motorrijschool breda
Motorrijschool breda

 

Gratis proefles bij motorrijschool Breda

 

Bij onze motorrijschool regio Breda kun je kiezen uit losse motorrijlessen of een voordelig lespakket. Bij ons kun je je motor rijbewijs halen in de categorie A2 (motor licht) vanaf 20 jaar en de categorie A (motor zwaar) vanaf 21 jaar. Ervaren of het echt iets voor je is? Maak dan gebruik van onze (gratis) proefles. Tijdens deze intakeles kijken we samen naar je niveau en het aantal lessen dat nodig is om van jou een professionele motorrijder te maken.

Wij werken volgens de nieuwste richtlijnen en instructies

 

Voor het halen van je motorrijbewijs is het belangrijk dat de betreffende motorrijschool in Breda op de hoogte is van de laatste instructies. Wij werken volgens de nieuwste richtlijnen en instructies van het CBR. Een betrouwbare instructeur met veel ervaring en expertise die er alles aan doet om jou te laten slagen voor je motorrijbewijs. En dan, veilig de weg op.