Motorrijschool Etten-Leur voor een veilige toekomst op de weg

  • Wij werken volgens de nieuwste richtlijnen en instructies van het CBR
  • We hebben een hoog slagingspercentage
  • Bij onze manier van lesgeven staan persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer centraal
  • Kies voor losse lessen of één van onze voordelige lespakketten
  • Scherpe tarieven ten opzichte van onze concurrenten

Wanneer je kiest voor motorrijschool Follow2 in de regio Etten-Leur, kies je voor verschillende voordelen. Bij ons ben je gegarandeerd van een veilige toekomst op de weg door onze goede manier van opleiden. Persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer staan tijdens al onze motorrijlessen centraal. Dit, gecombineerd met ons hoge slagingspercentage maakt van ons dé betrouwbare en ervaren rijschool.

Motorrijschool Etten-Leur kies voor motorrijschool Follow2, kies voor verschillende voordelen persoonlijkheid hoog slagingspercentage

Motorrijschool Etten-Leur: hoe gaan wij te werk?

Ben je van plan om je motor rijbewijs te halen? Leuk om te horen. Follow2, de motorrijschool regio Etten-Leur, gaat direct met jou aan de slag. Tijdens de eerste les bepalen we hoeveel lessen we verwachten dat jij nodig hebt om te slagen. En tijdens deze eerste les kun je ook meteen ervaren of dat motorrijden iets voor je is. Ervaar de vrijheid, snelheid en flexibiliteit van het motorrijden met onze ervaren instructeurs.

Veilig en zeker de weg op met motorrijschool Etten-Leur

Veiligheid staat bij onze motorrijschool in de regio Etten-Leur altijd voorop. Voor het behalen van het rijbewijs dien je volgens het CBR een theorie-examen met succes af te ronden en vervolgens dien je te slagen voor twee praktijkexamens. Alle drie de examens worden door een onafhankelijke examinator van het CBR afgenomen. Onze instructeurs bereiden je hier maar al te graag op voor. Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.